Bonello ingress

Agriturismo La Bonello

Når du kjører opp sypressalleen til Agriturismo Bonello, får du følelsen av å være midt i en filmscene. Det er du faktisk også, for deler av ”Den engelske pasienten” ble spilt inn like ved. Gården ligger nydelig til med fantastisk utsikt på en liten åsrygg, 5 kilometer fra Pienza på ”the scenic route” til San Quirico D’Orcia. 

Gården dyrker korn, som brukes til å lage pasta. I tillegg lages frukt og grønnsaker, og gården er også kjent for sitt syltetøy og hjemmelagede kaker. Beliggenheten ved kjente landsbyer som Pienza, Montalcino og Montepulciano er perfekt. Dette er et område for å nyte natur, koselige landsbyer og fantastisk mat og vin. Frokost serveres på gården, og i landsbyene finner du middelalderarkitektur og trattoriaer og restauranter som lokker med det beste av det italienske kjøkken. Fra bassenget, som er åpent fra 1. mai til 30. oktober, ser du utover Val d’Orcia med bølgende åser og koselige gårder på åsryggene. Bunello har egen restaurant, eget vaskeri, lekepark for de minste, wi-fi og aircondition i alle leiligheter. Det er sykler til låns.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Her er det 5 leiligheter med forskjellig størrelse å velge mellom, alle med egen inngang og uteplass med bord og stoler. Leilighetene er pent innredet, og det er mulig å sette inn ekstraseng i flere av dem. Gårdseier Luca er gjestfri og imøtekommende, og gir deg utallige tips om hva du skal se i denne regionen. Veien til Siena er kort, og Roma er sytten mil unna. Skal du til ”typisk Toscana”, er valget enkelt. Bunello Agriturismo er midt i smørøyet.

Olivo

Olivo er på 80 m2 og går over 2 etasjer. På bakkeplan er det en stor stue med spiseplass, kjøkken og sovesofa for 2 personer, 2 doble soverom og 1 bad. I 2. etasje er det sengeplass til 3 personer. 1 rom med bad kan skilles ut og leies ut separat. Egen møblert uteplass.

 

 

 

 

 

 

 


Pomegranate

Pomegraneta ligger på bakkeplan og består av 2 doble soverom, 2 bad og oppholdsrom med kjøkkenkrok. Et rom med lite kjøleskap og bad kan skilles ut og leies ut separat. Egen møblert uteplass.

 

 

 

 

 

 

 

 
Lavanda

Leiligheten er på 40 m2, ligger i 2. etasje og består av oppholdsrom med kjøkkenkrok, 1 dobbeltrom og bad. Egen møblert uteplass.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cipresso


Leiligheten er på 60 m2, ligger i 2. etasje og består av 2 doble soverom, 2 bad og oppholdsrom med kjøkkenkrok. Egen møblert uteplass.

 

 

 

 

 

 

 

Timo

Leiligheten er på 40m2, ligger i 2. etasje og består av 1 soverom, bad og oppholdsrom med kjøkkenkrok. Egen møblert uteplass.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rosmari

Leiligheten er på 40 m2, ligger i 2. etasje og består av oppholdsrom med kjøkkenkrok, 1 dobbeltrom og 1 bad. Egen møblert uteplass.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priser 2016

Priser fra 35 til 70 euro per person per natt avhengig av periode, antall personer og lengde på oppholdet. Rabatt for leie på ukesbasis.

Frokost: 8 euro peer person                  '
Middag: 25 euro pr person
Ekstraseng: 10 euro per natt            

Barnepriser på mat
0-2 år: gratis
2-6 år: 60% rabatt
6-12 år: 30% rabatt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Language English - EngelskLanguage Norsk - Norwegian