Mansi bernardini ingress

Fattoria Mansi Bernardini

Høyt oppe i åsen, tolv kilometer fra Lucca, ligger Fattoria Mansi Bernardini, med 8 herlige villaer med plass til alt fra 4 til 14 gjester. Eier Marcello Salom kan alt om å ta vare på gjestene sine. Han startet med agroturismo allerede i 1981, inviterer gjerne gjestene på middag i sin egen villa, og driver med produksjon av olivenolje.

 

 

 

 

 

 

 

 

De praktfulle villaene har vært i familen Saloms eie i mer enn fem hundre år. Her bor du perfekt hvis du har barn. Villaene har store soverom, og er praktisk innredet med stue og kjøkken, og alle villaer har noen få meter til basseng med herlig utsikt utover dalen. Villaene disponerer tennisbane. Strendene på Versiliakysten er bare tre kvarter unna, og til den magiske middelalderbyen Lucca er det en tjue minutters biltur.

Utsikten er fantastisk, og omgivelsene er grønne og barnevennlige. 

Her bor man også perfekt når venner eller familier planlegger felles ferie. Fleksibilitet er Fattoria Mansi Bernardinis store styrke. Her er villaer i alle størrelser, og uansett er alle leiligheter store. Det er mulig å sette inn barne- og ekstrasenger i leilighetene. Dere kan tilbringe dagen ved bassenget, og krone den med en kveldstur til Lucca. Eller nyte den fløyelsmyke kvelden i godstolen på terrassen med en iskald prosecco og utsikt som får deg til å gispe. Turmulighetene er helt fantastiske, og det er mulig å leie hest med eller uten guide. Du skal lete lenge i Toscana etter et bedre sted for storfamilier!

I resepsjonen får du hjelp til det aller meste, og i høysesong er den åpen kl 0900-1800. Det er en kort kjøretur til nærmeste landsby hvor du finner kafeer, restauranter, bakeri, slakter, stort supermarked, apotek, lege og andre butikker. 

Il Fienile di Bianca

I dette huset er det 3 soverom med plass til 6 personer. I 1.etasje er det en liten stue med stol og sofa. Det ligger et toalett i tilknytningen til stua. Det er 2 soverom i denne etasjen. Det ene soverommet har 2 enkeltsenger og inngang til eget bad. Det andre soverommet har dobbeltseng, og også eget bad. I andre etasje er det et stort, velutstyrt kjøkken med spiseplass til 8 personer. Det er åpent fra kjøkkenet til stua, hvor du finner en sofagruppe og TV. Innenfor stua er det et dobbeltrom med dobbeltseng. Soverommet har eget bad. I tillegg er det et bad med vask og toalett, som du når fra stua. Det er utgang også 2. etasje. Det er air-condition i huset.

Utenfor huset er det en egen møblert uteplass. Huset har tilgang til svømmebasseng, som deles med 4 andre hus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Il Fielinilo


Her er det 2 soverom, et har dobbeltseng, det andre 2 enkeltsenger. Begge rommene har eget bad. Stue og kjøkken. Air-condition. Utenfor huset er det egen møblert uteplass. Huset har tilgang til svømmebasseng som deles med 4 andre hus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casa Bruschini
Her er det 5 soverom med plass til 10 personer. I første etasje er det 2 soverom, som begge har eget bad. Videre er det et stort oppholdsrom og et kjøkken med utgang til en stor hage. I 2. etasje er det en suite med 2 soverom, som begge har eget bad. Her er det også et oppholdsrom med kjøleskap og 2 kokeplater. I 2. etasje er det også et stort dobbeltrom med bad. Dette har egen inngang via en utendørs trapp. I lavsesong begynner Casa Bruschini primært som B&B, mens i høysesong leies hele huset ut som en enhet og da på ukesbasis. Det er air-condition i huset.

Det er egen møblert uteplass, og tilgang til svømmebasseng.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casa Rosina
Her er det 4 soverom med plass til 8 personer. I 1. etasje er det et stort kjøkken og et stort soverom med inngang til eget bad. Badet har dobbelt dusj. Det er TV på rommet. Utgang til hage. I 2. etasje er det 1 suite med 2 soverom. Det ene rommet har dobbeltseng, det andre har to enkeltsenger. Begge rommene har inngang til hvert sitt private bad. I tillegg er det et dobbeltrom med eget bad.

Huset har egen møblert uteplass, og tilgang til basseng.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casa Iole
I dette huset er det 3 soverom med plass til 6 personer. I 1. etasje er det et stort oppholdsrom og kjøkken med spiseplass. I andre etasje er det en liten stue og 2 doble soverom, begge har eget bad. Det er egen møblert uteplass og tilgang til svømmebasseng.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Villa Bonviso
Dette er en stor villa som passer til grupper og kurs. Totalt er det 7 soverom med plass til 14 personer. I 1. etasje er det en stor hall, digert kjøkken, 2 stuer og 1 bibliotek. I tillegg er det et dobbeltrom med eget bad. I 2. etasje er det 6 soverom. 3 av soverommene har 2 enkeltsenger, de resterende har dobbeltseng. Alle har privat bad. I to av rommene ligger badet en trapp opp. Det er også et vaskerom her. Det er Internett og air-condition i huset. Huset har stor privat hage og eget svømmebasseng.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casa Maria
Huset har 5 soverom med plass til 10 personer. I 1. etasje er det to stuer med peis, stort kjøkken og et dobbeltrom med eget bad. I 2. etasje er det 4 soverom, 3 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenger. Alle soverommene har eget bad.

Huset har stor privat hage og eget svømmebasseng.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Villa Leccio
Villaen har 5 soverom med plass til 10 personer. I 1. etasje er det 3 stuer, hvorav to med peis, kjøkken med utgang til hage og en spisestue. I 2. etasje er det 1 dobbeltrom med bad. I 3. etasje (du kan også gå inn i denne etasjen fra oversiden hvor parkeringsplassen ligger) er det 2 dobbeltrom med dobbeltsenger og 2 dobbeltrom med 2 enkle senger. 2 bad. Det er Internet i Villa Leccio. Villaen har eget basseng, som ligger et stykke nedenfor huset. Her er det et lite hus med kjøkken, dusj og toalett. Fra bassenget har du en fantastisk utsikt oppover i Lucca-åsen og nedover mot byen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priser 2016

Prisene er oppgitt i euro og gjelder pr uke.

Bosted

02/01 - 19/03

02/04 - 04/06

01/10 - 24/12

19.3 - 02/04

04/06 - 02/07

03/09 - 01/10

24/12 - 07/01

02/07 - 16/07

16/07 - 03/09

Casa Rosina

6/8 personer

1400

1600

2100

2300

Fienile di Bianco
6 personer

1600

1800

2100

2300

Fienilino
4 personer

1000

1100

1300

1500

Casa Bruschini
hovedhus 8 personer

+ Ekstra rom
10 personer

2100

 

2400

2400

 

2600

2800

 

3000

3000

 

3200

Casa Iole

6 personer

1200

1500

1750

1900

De store villaene har pris på forespørsel.
 

 

Prisen inkluderer sengetøy og håndklær (skiftes 1 gang pr uke), bruk av tennisbane og det felles svømmebassenget.

Varme og air-condition (der dette er tilgjengelig) er ikke inkludert i prisen. Sluttrengjøring kommer i tillegg og betales på stedet. 

All leie starter på lørdag. Check-in er mellom 16.00 og 19.00. Check-out før 10.00.

 

Aircon kommer i tillegg der dette finnes:

Fienile di Bianco: 300 uro pr uke

Fielinolo: 150 euro pr uke
Bruchina: 300 euro pr uke

 

 

Language English - EngelskLanguage Norsk - Norwegian