hele huset

Podere Salicotto

Ikke langt fra Buonconvento på en av Toscanas mange åser finner du denne drømmen av et sted. Her kan du slappe av ved bassenget og nyte den fantastiske utsikten. Er det klarvær kan du se helt til Siena, Pienza, Montalcino, Montepulciano og Mont Amiata. Stedet ligger 80 km fra kysten. Silvia og Paolo kjøpte stedet i 2000, og det var klart til innflytting og driftsstart i 2005.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På Podere Salicotto er det seks romslige soverom som alle er nydelig innredet, og en leilighet for to til fire personer. I leiligheten ordner du selv med maten. Bor du på dobbeltrom, er frokost inkludert i prisen. Alle dobbeltrommene har bad med dusj.

Alle rom er dobbeltrom har tekoker med tilbehør, håndklær, morgenkåpe og tøfler, safe, hårføner, håndkletørker og air condition (med unntak av et rom).


Rommene:

 

 

 

 

 

 

 

Leiligheten

 

 

 

 

 

 

 

Leiligheten er en stor ett-roms for to til fire personer. Alle sover i stua, så leiligheten passer best for to personer evt et par med barn. Det er en dobbeltseng og en sovesofa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som gjest har du tilgang til en fellesstue med TV, bøker, blader og spill, og på kjøkkenet er det kjøleskap med forfriskninger du kan kjøpe.

 

 

 

 

 

 

 

Silvia dekker gjerne på til hjemmelaget frokost ute. Kan du tenke deg en bedre start på dagen enn å nyte utsikten over det praktfulle toscanske landskapet?

 

 

 

 

 

 

 

 

Frokost kan også serveres på Siliva og Paolos private kjøkken mellom kl 9 – 11.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uteområdet er stort og stoler, bord og grill er tilgjengelig. Det er mulig å få klær vasket mot en ekstra avgift.

Det er egen vinkjeller hvor gjestene selv kan gå ned å hente den vinen de ønsker. Du noterer i en bok på rommet og gjør opp ved avreise.

Det er sykler til låns, og det er mulig å være med på vinsmaking, matlagingskurs, rideturer, spa, båtturer, varmluftsballongtur, – det er knapt en ting du ikke kan oppleve.

 

 

 

 

 

 

 

Eierne er gjestfrie og behjelpelige, og gir deg et uforglemmelig og innholdsrikt opphold. I tillegg er det mye som skjer i området mellom mai og september. Ønsker du å få med deg det som skjer, er oppslagstavlen i resepsjonen nyttig.

PRISER 2016

Prisene varierer ut ifra hvilken romtype og sesong det er.

Laveste pris i lavsesong er 178 euro pr natt i dobbeltrom.

Ta kontakt for eksakt pris.
 

Language English - EngelskLanguage Norsk - Norwegian