Terre Melazzone hovedbilde

Terre di Melazzone

Midt mellom olivenlunder og vinranker ligger den rustikke vingården Terre di Melazzano, som produserer Chianti Classico og Extra Virgine olivenolje.

Terre di Melazzano er en vingård i sentrum av Chianti Classico vindistriktet. Gården tilbyr gårdsferie i 4 uavhengige leiligheter og et dobbeltrom. Det er plass til totalt 15 gjester, så her er det god plass. Stedet ligger 1 kilometer ovenfor sentrum av Greve i Chianti, 20 km fra Firenze og 35 km fra Siena.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gården er perfekt hvis du ønsker å bo på en vingård med eget vinutsalg og gangavstand til butikker og restauranter. Gården ligger opp i høyden med formidabel utsikt over vinranker og oliventrær. Hvis du er glad i å gå og sykle, er det fantastiske muligheter for fjellturer og tur langs vinrankene ned til nærmeste vingård eller sentrum av Greve. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I den vakre velstelte hagen er det svømmebasseng, solsenger og bord og stoler hvor du kan sitte og nyte utsikten og vingårdens egen vin.

 

 
 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 I gårdens vinutsalg kan du både smake og kjøpe vin, grappa og olje. Her produseres det som seg hør og bør Chianti Classico. De også produserer en Reserva og en Rosso IGT. Dessuten en Rosèvin, Vin Santo og Grappa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I tillegg til vinproduksjon driver de med olivenolje. Du spaserer ned til Greve gjennom vingårdens egne olivenlunder.

Leilighetene

Alle leilighetene har privat inngang og møblerte uteplasser.

*Chiara:
Leiligheten er 82 m2, og ligger i det som tidligere var en låve. Det er inngang på bakkeplan, og 2 etasjer. Det er en hyggelig privat uteplass med bord og stoler. I 1. etasje er det kjøkken og stor stue, og i 2. etasje har 1 dobbeltrom og 1 enkeltrom med mulighet for ekstra seng og bad. Vifte i taket.
Det er plass til 3 personer i leiligheten.
 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patrizia:
Leiligheten er på 70 m2, og har inngang fra 2. etasje (en trapp opp). Leiligheten er på ett plan og består av kjøkken, stue, stort bad og 2 soverom. 1 dobbeltrom og 1 enkeltrom. Leiligheten har privat terrasse med bord og stoler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Elisa:
Leiligheten er på 80m2, og har inngang på bakkeplan med egen koselig uteplass med bord og stoler. Leiligheten er på ett plan, med bad tilpasset funksjonshemmede, stor stue med kjøkkenkrok, 2 dobbeltrom og 2 bad, samt et lagringsrom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Barbara:
Leiligheten er på 30m2, og har inngang på bakkeplan. Den inneholder 1 soverom med dobbeltseng, kjøkken, bad og et lite lagringsrom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rom Elena
Dette er et dobbeltrom med eget bad. Rommet ligger i første etasje. Den ene veggen har en komplett samling av gårdens vinproduksjon, beskyttet av en stor glassskjerm. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På gården er det et vaskeri hvor du kan få vasket klærne.

Priser 2016:

Elena, 2 senger: 50-100 euro pr natt

Barbara, 2 senger: 55-105 euro pr natt

Patrizia, 3 senger: 60 - 115 euro pr natt

Chiara, 3 senger: 60 - 120 euro pr natt

Elisa, 4 senger: 70 - 130 euro pr natt

Ekstraseng: 10 euro pr natt

Turistskatt på 1,50 euro pr natt kommer i tillegg.
 

 

 

Language English - EngelskLanguage Norsk - Norwegian