fellessbilde

Dato ikke fastsatt

Vandring i Toscana

Program – Vandring i Toscana – Dato ikke fastsatt

 

Dag 1 

Individuell avreise fra Norge. Ta gjerne kontakt med turlederne for hjelp til bestilling av flybilletter. Taxituren fra flyplassen i Firenze til Villa il Paradisino, der vi skal bo, tar et kvarter. Vi samles om kvelden til et glass prosecco for å bli kjent og få informasjon. Middagen inntas på Aqaba, restauranten de fastboende oppsøker for et herlig måltid. Vi spaserer dit på et kvarter, og nyter første kvelden med god mat, deilig drikke og nye venner.

Inkludert: Prosecco ved ankomst

DSC03872_320x214.jpg

Eiendommen – Villa il Paradisino

 

Dag 2

Dagen starter med en deilig hjemmelaget frokost på Villa il Paradisino. Etter frokost får vi en omvisning på den flotte eiendommen, før vi pakker sekkene og gjør oss klar for den første turen i nydelige omgivelser. Turen tar cirka 4 timer, og går i et lett kupert terreng i olivenlunder og eikeskog. Det blir hyggelige stopp med mat og drikke, og på store deler av turen har vi utsikt mot Firenze. Vel hjemme på gården nyter vi en herlig klassisk italiensk middag.

Inkludert: Frokost, turlunsj og middag 

Påutstitsstedet_320x214.jpg

En liten pust i bakken

Bonden_320x320.jpg

Mange er ute og plukker vill asparges. Her har vi møtt Filippo

Utsikt mot Firenze_320x427.jpg

ut  på tir

Dag 3 

Vi starter dagen med en ny herlig hjemmelaget frokost i villaen. I dag blir det vandring i renessansens fotspor. Etter frokost tar vi toget til Firenze sentrum (et kvarters togtur), der vi møter vår lokale guide, Elena. Gjør klar for en helt fantastisk tretimers tur inkludert lett bevertning i kulturelle omgivelser. Ettermiddagen er til din disposisjon, og utpå kvelden inviterer vi på et glass vin på vårt lokale vinhull, Antico Vinaio, midt i hjertet av Firenze. De som ønsker, spiser middag med oss på et av våre favorittsteder. Individuell betaling av middagen.

Inkludert: Frokost, tretimers guidet tur inkl lett bevertning, besøk vinhull, togbillett og felles transport hjem.

DSC02288[3]_320x213.jpg
Vår guide, Elena

Duomo_320x427.jpg

 

Dag 4 

Frokost inntas igjen på Villa il Paradisino, og vi pakker sekken for siste gang. Dette er en 4-5 timers tur i olivenlunder og blomsterenger, utsikten er formidabel, og vi beveger oss langs murer fra middelalderen. Vi spiser lunsj på en landsens kafé på turens høyeste punkt. Tilbake på Villa il Paradisino får vi tid til å slappe av og kose oss, før en nydelig hjemmelaget seksretters middag blir servert i vertskapets private villa.

Inkludert: Frokost, omvisning i villaen, 6-retters middag

Morello_vårvanding_320x478.jpg

Vi koser oss med god mat og vin

På vei opp til morello_320x214.jpg

Dag 5

Fulle av gode turopplevelser, mat og vin avslutter vi vår vandring i Toscana med felles frokost i villaen. Så er det klart for individuell hjemreise. Ønsker du å forlenge oppholdet på Villa il Paradisino med noen dager før eller etter turen, hjelper vi deg selvsagt med det.

Inkludert: Frokost

001a_320x221.jpg

Villa inne_320x209.jpg

Cortyarden_320x213.jpg

PRAKTISKE OPPLYSNINGER

 

Pris per person: 725 euro,- inkluderer følgende:

– 4 overnattinger i delt dobbeltrom inkl. frokost (250 euro i enkeltromstillegg, begrenset antall)
– 2 lunsjer (turlunsj)
– 2 3-retters middager på Villa il Paradisino, drikke ikke inkludert
– 2 fotturer av 3-5 timers varighet med norske turledere
– 3 timers guidet tur i renessansens Firenze inkl enkel lunsj. Drikke ikke inkludert.
- Transport tur/retur Villa il Paradisino-Firenze ifm guidet tur
– Velkomstprosecco og avslutningsvin på vingården
– Drikke på vinbar i Firenze
– Turistskatt og andre avgifter
– 2 norske reiseledere

Påmelding: Etter førstemann til mølla-prinsippet – senest 1.8. 2017. Påmeldingen er bindende, og sendes til post@toscanareiser.no. Depositum (kr 2500,- per person) vil bli fakturert når påmeldingen er mottatt. Minimum antall deltakere er 10. Maksimum er 16. Vi forbeholder oss retten til å avlyse turen ved færre enn 10 deltakere. Da blir depositum tilbakebetalt. Vi anbefaler alle å ordne med reiseforsikring.

Teknisk arrangør:  ToscanaReiser v/Torill Berg, mobil 41 28 87 35.

Flyreise: Flyreisen t/r er ikke inkludert i prisen, og må bestilles og betales av hver enkelt deltaker. Sjekk www.finn.no for flybilletter til Firenze. Mellomlanding må påregnes.

Vennligst ikke bestill flybilletter før dere får beskjed om at turen går som planlagt.

 

 

 

Language English - EngelskLanguage Norsk - Norwegian